Akademiet logg inn

Logg inn – Akademiet

Logg inn på Akademiet for elever, foresatte, privatister og nettstudenter. Innlogging på Canvas og Luvit for elever og studenter.

Pålogging Canvas – Akademiet

Slik logger du på læringsplattformen Canvas. … Skriv inn din skole e-post som du har mottatt på e-post. (brukernavn)@stud.akademiet.no … Trykk «Logg på».

Akademiet | VGS | Privatistskole | Nettstudier | Akademiet.no

Akademiet er Norges største private videregående skole med 2 grunnskoler, 13 videregående skoler, 10 privatistskoler og nettstudier.

Endre passord – Akademiet

Trykk «Send». 3. Du vil nå motta en sikkerhetskode på e-post eller SMS. Skriv inn koden og trykk «Send». 4. Skriv inn et nytt passord som du ønsker å bruke.

Akademiet Hjelp

Hvis du ønsker å endre et nåværende passord kan du gå inn på bbweb.akademiet.no. Logg inn med ditt brukernavn og passord og velg “Endre eget passord”.

Akademiet LIVE | Akademiet.no

Med Akademiet LIVE følger du undervisning på nett i vårt digitale klasserom. Hvert fag har én fast livesendt undervisningsøkt i uken.

Canvas foresattetilgang – Ålesund – Akademiet

Gå til https://akademiet.instructure.com/login/canvas og opprett din Canvas-konto for foresatte; Last ned appen Canvas Parent for iphone på App Store eller …

Akademiet LIVE | Liveundervisning på nett

Ta fag fra vgs på nett? Med Akademiet LIVE følger du undervisningen på nett i vårt digitale klasserom.

Canvas foresattetilgang – Akademiet

Som foresatt kan du få tilgang til Canvas gjennom en app på iphone / android. Følg veiledning for å komme i gang. Gå til https://akademiet.instructure.com/login …

Logg inn siden – 一 logg inn akademiet.tine.no

{1}. ##LOC[OK]## ##LOC[Cancel]##. Vis link til denne siden; Logg ut. Innlogging for ansatte i TINE Gruppa. For eksterne brukere / For external users.

Keywords: akademiet logg inn, akademiet login