Nav forus stavanger

Rogaland – nav.no

Vi hjelper media med spørsmål om NAV i Rogaland og lokal statistikk, fakta, analyser og pressemeldinger på arbeids- og velferdsområdet.

Rogaland

NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland – nav.no

Kontakt NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland. Lokal informasjon. Inn- og utlevering av hjelpemiddel, lokale rutiner og annen praktisk informasjon.

NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland

Nav Forus – Byggeindustrien

29. nov. 2019 — Forus næringspark skal være den ledende utvikleren av næringstomter i Stavanger-regionen. Copyright © 2023 Forus Næringspark | Org.No.: 929 965 …

Prosjekter – NAV – Forus – Mad

Mad | Prosjekter – NAV – Forus

1. sep. 2022 — Hvis du ønsker å finne ut mer om hvilke produkter det er avtale på, kan du se på nettsidene til Nav hjelpemiddelsentralen sine nettsider.

Samlokalisering av NAV Hjelpemiddelsentralen Rogaland, Familie- og pensjonsytelser Sandnes, Kontaktsenter Rogaland, Arbeid og ytelser Karmøy avd Sandnes og Kontroll vest i nytt bygg på Porsmyren, Forus. Det er direkte tilknytning til ny buss- og sykkelvei. Bygget er utformet som et rektangulært atriumsbygg. Atriet skaper et godt og skjermet uteareal i kjernen samtidig som det bidrar til godt dagslys i byggets øvre etasjer. Fasaden er utformet med en systematisk repetisjon av presist utformete betongelementer med et tredimensjonalt relieff. Dette skaper et stramt og elegant uttrykk, hvor porter, vinduer og åpninger i fasaden er integrert som en del av byggets arkitektur. Samtidig gir den åpne løsningen i deler av andre etasje spenst og variasjon til uttrykket.

Nytt NAV-bygg på Forus blir navet i regionen

Nytt NAV-bygg på Forus blir navet i regionen – Forus Næringspark

1. nov. 2021 — Stavanger kommune har fem NAV-kontor.NAV-kontorene, med unntak av NAV Rennesøy og Finnøy, er samlokalisert med helse- og velferdskontorene i …

Fem NAV-enheter under samme tak i nybygg på Forus

Fem NAV-enheter under samme tak i nybygg på Forus – Forus Næringspark

NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland har besøksadresse Koppholen 16, 4313 Sandnes (Rogaland). … Låssenteret Stavanger (296 m). Elkjøp Megastore Forus (298 m).

Hjelpemidler | Stavanger kommune

Hjelpemidler til dagliglivet, trygghetsalarm, syn og hørsel, velferdsteknologi, utlevering, innlevering og reparasjon

Nav-kontor – Stavanger kommune

Nav-kontor | Stavanger kommune

Stavanger kommune har fem NAV-kontor.NAV-kontorene, med unntak av NAV Rennesøy og Finnøy, er samlokalisert med helse- og velferdskontorene i Stavanger og har felles publikumsmottak.På Finnøy kan du komme i kontakt med NAV på Judaberg innbyggertorg.Din bostedsadresse avgjør hvilket kontor du tilhører.Dersom du ikke har registrert bostedsadresse i Stavanger, kontakter du Eiganes og Tasta NAV-kontor.

NAV Hjelpemiddelsentral Rogaland – 180.no

Keywords: nav forus stavanger