Oppdag deilige menyvalg og overnattingsalternativer på Gaustablikk Høyfjellshotell og Sportell!

Er du på utkikk etter en unik og luksuriøs opplevelse i vakre omgivelser? Da bør du definitivt vurdere Gaustablikk Høyfjellshotell og Sportell. Dette fantastiske feriestedet tilbyr ikke bare en førsteklasses overnatting, men også deilige menyvalg som vil glede ganen din. Enten du er på jakt etter en gastronomisk nytelse eller en aktiv ferie, har Gaustablikk det hele!

Gaustablikk Høyfjellshotell

Gaustablikk Høyfjellshotell er en perle i Høyfjellsområdet i Telemark. Hotellet tilbyr en unik kombinasjon av moderne eleganse og rustikk sjarm. Med en beliggenhet nær Gaustadtoppen, har du en enestående utsikt over de majestetiske fjellene. I tillegg til overnatting i komfortable rom og suiter, kan du glede deg over et bredt utvalg av deilige menyvalg på hotellets restauranter og barer.

Menyvalg

Hotellets restaurant tilbyr en variert meny som vil tilfredsstille enhver gane. Fra lokale delikatesser til internasjonale retter, er det noe for enhver smak. Deres signaturrett, “Gaustablikk terrine”, er en smakfull kombinasjon av lokale råvarer og kulinarisk ekspertise. Hvis du er glad i sushi, må du ikke gå glipp av restaurantens “Punk Sushi” meny. Her får du servert fersk og velsmakende sushi som vil få vann i munnen til enhver sushientusiast.

Enten du ønsker å nyte en romantisk middag for to eller arrangere en spesiell begivenhet, er Gaustablikk Høyfjellshotell det perfekte stedet. Du vil bli imponert over de kulinariske opplevelsene og den fantastiske atmosfæren.

Gaustablikk Sportell

Hvis du er en aktiv reisende og ønsker å kombinere overnatting med utendørsaktiviteter, bør Gaustablikk Sportell være ditt valg. Dette familievennlige anlegget tilbyr et bredt spekter av aktiviteter som passer for alle aldre. Enten du er glad i langrenn, alpint, fotturer eller fiske, vil Gaustablikk Sportell oppfylle dine ønsker.

Etter en spennende dag med aktiviteter kan du slappe av og nyte deilige måltider på Sportellens restaurant. Her tilbys også et utvalg av retter som passer til enhver smak. Fra tradisjonell norsk mat til internasjonale favoritter, finner du noe som vil tilfredsstille dine behov.

Overnatting

Sportellen tilbyr et variert utvalg av overnattingsalternativer som passer til enhver familie eller reisende. Fra koselige hytter til moderne leiligheter, har du frihet til å velge det som passer best for deg. Uansett hvilken type overnatting du velger, vil du oppleve komfort og varme i de velutstyrte rommene.

Romtype Antall personer Pris
Hytte Opptil 4 personer fra 1500 kr per natt
Leilighet Opptil 6 personer fra 2000 kr per natt
Hotellrom Opptil 2 personer fra 1000 kr per natt

“Oppholdet på Gaustablikk Sportell var en uforglemmelig opplevelse for hele familien! Vi nøt deilige måltider, og barna elsket de mange aktivitetene tilgjengelig på stedet. Vi ser allerede frem til å komme tilbake neste år!” – En fornøyd gjest

Uansett om du velger Gaustablikk Høyfjellshotell eller Gaustablikk Sportell, vil du bli møtt med gjestfrihet, vakker natur og deilig mat. Ta en pause fra hverdagen og opplev alt dette fantastiske feriestedet har å tilby.

Ofte stillede spørgsmål

Hvilke typer overnattingssteder finnes på Gaustablikk?

På Gaustablikk finnes det Gaustablikk Høyfjellshotell, Gaustadtoppen Høyfjellshotell og Gaustablikk Sportell. Gaustablikk tilbyr et bredt utvalg av overnattingsmuligheter for alle slags reisende, enten du foretrekker hotell eller sportell.

Hva kan jeg forvente å finne på Gaustablikk Høyfjellshotell?

Gaustablikk Høyfjellshotell tilbyr en rekke fasiliteter som inkluderer en restaurant, bar, sauna og boblebad. På Gaustablikk Høyfjellshotell kan du nyte avslappende stunder enten du ønsker å slappe av i spaet eller ta et dukkert i boblebadet.

Hva finner jeg på menyen til Gaustablikk Høyfjellshotell?

Gaustablikk Høyfjellshotell har en variert meny med internasjonale retter og lokale spesialiteter. Uansett om du er ute etter tradisjonelle norske retter eller noe mer eksotisk, vil Gaustablikk Høyfjellshotell ha noe som passer for enhver smak.

Har Gaustablikk Sportell en egen restaurant?

Ja, Gaustablikk Sportell har en egen restaurant som tilbyr et utvalg av mat- og drikkevarer. Du kan nyte en deilig måltid på Gaustablikk Sportell etter en lang dag på ski eller fjellvandring.

Hva er spesialiteten på menyen til Punk Sushi?

Spesialiteten på menyen til Punk Sushi er moderne, kreativ og nyskapende sushi. Hvis du er ute etter noe annerledes og spennende innen sushi, må du prøve menyen til Punk Sushi på Gaustablikk.

Hvordan kan jeg komme til Gaustablikk Høyfjellshotell?

Du kan komme til Gaustablikk Høyfjellshotell med bil, buss eller tog. Det er enkelt å komme seg til Gaustablikk Høyfjellshotell uansett hvilket transportmiddel du velger, og det finnes også gratis parkering tilgjengelig.

Er det aktiviteter å gjøre i nærheten av Gaustablikk Høyfjellshotell?

Ja, det er mange aktiviteter å gjøre i nærheten av Gaustablikk Høyfjellshotell, som fotturer, sykling og skikjøring. Uansett hvilken årstid du besøker Gaustablikk Høyfjellshotell, vil du finne et utvalg av spennende aktiviteter å utforske.

Hva er spesialiteten på menyen til Gaustadtoppen Høyfjellshotell?

Spesialiteten på menyen til Gaustadtoppen Høyfjellshotell er tradisjonelle norske retter og lokale spesialiteter. Hvis du ønsker å utforske smaker av norsk tradisjonsmat, er Gaustadtoppen Høyfjellshotell stedet for deg.

Hvilke andre fasiliteter tilbyr Gaustadtoppen Høyfjellshotell?

Gaustadtoppen Høyfjellshotell tilbyr også en velværeavdeling med badstue og restaurant med panoramautsikt. Gaustadtoppen Høyfjellshotell legger til rette for total avslapning med sine velvære- og matopplevelser.

Kan jeg bestille menyen på forhånd på Punk Sushi?

Ja, du kan bestille menyen på forhånd på Punk Sushi for å sikre deg et bord. Hvis du har spesielle preferanser eller ønsker å være sikker på å få en plass på den populære restauranten Punk Sushi, er det lurt å bestille på forhånd.

Artiklen Oppdag deilige menyvalg og overnattingsalternativer på Gaustablikk Høyfjellshotell og Sportell! har i gennemsnit fået 3.6 stjerner baseret på 35 anmeldelser