Programledere nrk innlandet

Dette er oss: NRK Innlandet

7. feb. 2022 — Ruth Barsten · Roar Berntsen · Mette Finborud Børresen · Stein S. Eide · Elin Fossum · Reidar Gregersen · Vibecke Wold Haagensen · Knut-Øyvind Hagen.

Dette er de ansatte i NRK Innlandet

15. aug. 2019 — NRK Innlandet består av rundt 30 ansatte på Lillehammer, og rundt 20 på Hamar. I tillegg kommer studenter og frilansere. Vi jobber hver dag for …

NRK Innlandet – Lokale nyheter, TV og radio

Ekornet sørget for at over 5000 husstander på Hadeland mistet strømmen. Dette ekornet sørget for strømbrudd hos 5000 husstander · Programleder: Eilin Spolén …

Eftan i Innlandet – NRK Radio

Eftan i Innlandet – NRK Innlandet – NRK Radio

23. jun. 2022 — Medvirkende ; Gjest: Lasse Fredagsvik ; Produsent: Madeleine Cederstrøm ; Programleder: Mari Ranheim ; Programleder: Maria Pedko Lindbäck ; Reporter: …

God efta! Lasse fredagsvik drømte lenge om å bli astronaut. Nå har han fått en jobb der han kan ha en fot på jorden, og en fot i verdensrommet. I går vant Gjøvik-Lyn cup-runden mot Strømsgodset. Reiselivsbransjen sliter med å rekruttere ansatte: På Beitostølen tar de et noe uvanlig grep. Det skjer spennende ting på Maihaugen på Lillehammer i dag som du skal få høre mye om.Vi følger også nyhetene, trafikken og været. Du kan få kontakt med oss på sms til 1987 med kodeord INN.

P1 ettermiddag fra NRK Innlandet – NRK Innlandet – NRK Radio

Medvirkende ; Produsent: Eilin Spolén Juva ; Programleder: Ole Martin Sponberg ; Programleder: Madeleine Cederström.

God tirsdag! I dagens ettermiddagssening fra Innlandet får vi høre om Torstein Lerhol (Sp) som er svært taknemlig om dagen, og om Hanne Hoff som er bekymret for flykningene på Chios. Vi skal som vanlig ha konkurranse, og så skal vi selvfølgelig oppdatere deg på trafikk og lokale nyheter.

NRK Innlandet – NRK Radio

Hør hele NRK Radio sitt store utvalg av podkast, serier, dokumentarer, underholdning, film, sport og nyheter.

Morran i Innlandet – NRK Radio

Morran i Innlandet – NRK Innlandet – NRK Radio

14. jul. 2022 — NRK.no … Morran i Innlandet … Produsent: Erlend Arnesen; Programleder: Kristina Hågensen; Programleder: Bjørnar F Pedersen …

DET ER ENDELIG TORSDAG! Her er Bjørnar og Erlend klare for en ny morgen i radioen din. Vi skal møte 13 år gamle Eirik fra Ottestad som har sommerjobb som fisker i Finnmark, og en student ved NTNU Gjøvik som har designet en rullestol, som kanskje minner litt om en terrengutgave av en Tesla kabriolet. I går var Erlend og Bjørnar i studio for å legge på sang til låta om morgensendinga og de fantastiske lytterne. Vi får høre en smakebit fra resultatet. Spennende! Ellers blir det konkurranse, vær og muligheter for å sende inn melding med kodeordet INN til 1987.

Eftan i Innlandet – NRK Radio

Eftan i Innlandet – NRK Innlandet – NRK Radio

NRK.no … Eftan i Innlandet. 01.08.2022 • 2 t 51 min. Programinformasjon … Gjest: Geir Byre; Produsent: Stein S. Eide; Programleder: Maria Pedko Lindbäck.

God mandag! Maria og Elin skal holde deg med selskap fram til klokka 17. Reporter Geir Olav Slåen besøker Alvdal, det ble en brå slutt på sesongen for Skibladner og vi skal få ny musikk fra Kompani Byre. Astrid Jørgensen Hjermstad og Aina Skogvang møtte en bjørn da de var på skogstur. Det blir sjølsagt konkurranse også. Har du noe på hjertet? Send oss en tekstmelding med kodeord “INN” til 1987.

Keywords: programledere nrk innlandet