Riksrett nrk

Tidligere dansk integreringsminister stilles for riksrett – NRK Urix

2. sep. 2021 — RIKSRETT: Frontfiguren for streng dansk innvandringspolitikk, tidligere minister Inger Støjberg stilles i dag for riksrett.

Folkevalgte i Peru vil stille presidenten for riksrett – NRK

26. jan. 2023 — I Peru går medlemmer i nasjonalforsamlingen inn for å stille president Dina Boluarte for riksrett. Det viser et dokument som Reuters har …

Riksrett mot Donald Trump i 2020 – NRK

Senatet i USA frikjente i februar 2020 sittende president Donald Trump for anklagene om maktmisbruk og for forsøk på å hindre Kongressens arbeid.

Sør-Koreas innenriksminister stilles for riksrett etter Halloween …

8. feb. 2023 — Parlamentet i Sør-Korea har onsdag stemt for å stille innenriksminister Lee Sang-min for riksrett etter Halloween-tragedien i oktober i fjor.

Flertall for at tidligere minister i Danmark stilles for riksrett – NRK

14. jan. 2021 — Det er nå flertall i Folketinget for at Inger Støjberg (V) må stilles for riksrett. Dette har kun skjedd fem ganger før i Danmarks historie.

Riksrettsaken strider ikke mot grunnloven – NRK Urix

9. feb. 2021 — Trumps forsvarere advarer. Donald Trumps advokater mener det er grunnlovsstridig å stille en avgått president for riksrett. Trumps forsvarer …

Riksrett mot president Rouseff – NRK

Brasils president Dilma Rousseff har måttet fratre sin stilling etter beskyldninger om budsjettjuks. Visepresident Michel Temer overtar som landets leder.

Stortinget skal vurdere riksrett mot Hareide – NRK

20. jan. 2022 — Stortinget skal vurdere om det er grunnlag for riksrett mot Knut Arild Hareide, fordi han ikke fulgte opp et vedtak fra nasjonalforsamlingen …

5 republikanarar med riksrett-ja – Siste nytt – NRK

13. jan. 2021 — Ifølgje CNN er det no fem republikanarar i Representanthuset som seir dei vil stemme ja til å stille president Donald Trump for riksrett.

Trump: ytringsfriheten er under angrep som aldri før – NRK

12. jan. 2021 — President Donald Trump kalte forslaget om å stille ham for riksrett for latterlig da han møtte pressen før han reiste til Texas tirsdag.

Keywords: riksrett nrk