Vg svane

svane – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om svane på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om svane på VG

svane – VGTV

OBS! Sterke bilder: Ny video viser tre menn involvert i svanemishandling · VG Nyheter: Fotballvold i Bergen · Kjendis-hvalross angriper svane: – De fleste var i …

VGTV er Norges største web-tv-kanal. Nyheter, sport og underholdning.

Filmet svanemishandling: – Ganske i sjokk – VG

4. aug. 2022 — I videoen ser man en mann sparke en svane to ganger, før han løfter fuglen opp etter halsen og drar svanen etter seg.

To menn er filmet mens de mishandler to svaner i Stavanger sentrum. Politiet etterforsker dyremishandling etter hendelsen.

Svanemishandlingen i Stavanger: Ny video viser at tre menn …

Svanemishandlingen i Stavanger: Ny video viser at tre menn var involvert – VG

5. aug. 2022 — VG har snakket med mannen som filmet de tre mennene. Han ønsker ikke å stå frem med navn. – De gikk til angrep ved å løpe mot svanene som et « …

Politiet sier to menn er mistenkt for svanemishandling i Stavanger. En ny video VG har fått tilgang på viser at tre menn var involvert i hendelsen.

Svane pågrepet i Os – VG

4. feb. 2021 — En svane ble pågrepet torsdag i Os av to politibetjenter. Den må sone straffen i sjøen. … Klokken 14.10 torsdag ble svanen som er avbildet …

En svane ble pågrepet torsdag i Os av to politibetjenter. Den må sone straffen i sjøen.

To menn mistenkte for svanemishandling – VG

5. aug. 2022 — I videoen ser man en mann sparke en svane to ganger, før han løfter fuglen opp etter halsen og drar svanen etter seg.

To menn har status som mistenkte etter at flere svaner ble mishandlet ved Breiavannet i Stavanger.

Hissig svane plaget busspassasjerer i Bergen – VG

30. des. 2022 — En aggressiv svane gikk til «verbalt» angrep mot en bussjåfør og bussens passasjerer fredag morgen i Gravdal i Bergen.

En aggressiv svane gikk til «verbalt» angrep mot en bussjåfør og bussens passasjerer fredag morgen i Gravdal i Bergen.

Tore (56) møtte gruoppvekkende syn – svane – VG

Tore (56) møtte gruoppvekkende syn – VG

8. jun. 2022 — Svanemor hveste kraftig da jeg nærmet meg, forteller Tore J. Nilsen på telefon til VG. Sjokket var stort da nordsjøarbeideren skjønte at klyngen …

Tore J. Nilsen (56) gikk sin faste morgentur med kona og kongepuddelen i Fevikkilen da han oppdaget en fortvilet svanemor og fire døde unger.

Hissig svane plaget busspassasjerer – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Politiet i Bergen har fått meldinger om en hissig svane som har gått til «verbalt» angrep mot en bussjåfør og bussens passasjerer.

Keywords: vg svane