Vg svindlet meg

Svindel – VG

Eldre mann svindlet for tusener: − Meget frekk måte gjøre det på. Politiet advarer mot en mann i gulgrønn jakke som utgir seg for å være strømkontrollør i …

Les nyheter, artikler og se videoer om Svindel på VG

Norske menn om nattklubb-svindel: – Hun ber meg taste inn …

Norske menn om nattklubb-svindel: – Hun ber meg taste inn koden – VG

9. jan. 2023 — Det skulle vært 254.000 kroner.» VG har snakket med flere menn som mener seg utsatt for utspekulert svindel på nattklubber i Polen. Jørn E.

«På kontoen står det nå bare 2 kroner og 47 øre. Det skulle vært 254.000 kroner.» VG har snakket med flere menn som mener seg utsatt for utspekulert svindel på nattklubber i Polen.

Reidar (87) ble lurt av boksvindlerne: – Skummelt – VG

26. jan. 2023 — – Det var skummelt og ubehagelig, men jeg føler meg dum – jeg burde vært så oppegående at jeg ikke burde gått på dette, sier Knudsen til VG.

Svindlerne sa de ville kjøpe bøker, og Reidar Knudsen inviterte dem inn i hjemmet sitt. Plutselig var mansjettknappene hans borte, og frykten for at bankkontoen var tømt kom snikende.

Advarer mot ny norsk svindelvei – VG

18. jan. 2023 — SVINDEL PÅ DAGSORDENEN: Telenor-sjef Sigve Brekke legger i dag frem tall som viser hvor mange … Han kan dette bedre enn meg, sier Brekke.

DAVOS (VG) Telenor stanset i fjor over 30 millioner svindelforsøk i Norge. – Hvis du ikke forventer et anrop fra utlandet, la være å svare, sier Telenor-sjef Sigve Brekke. Og advarer mot at svindlerne har fått proffe norske medhjelpere.

To dømt i Høyesterett for bedrageri mot eldre kvinner – VG

18. jan. 2023 — Dømt i Høyesterett: Svindlet over 80 fornærmede for 18 millioner kroner. Med falske identiteter mener Høyesterett to menn har drevet med en …

Med falske identiteter mener Høyesterett to menn har drevet med en «utspekulert og omhyggelig planlagt» utnyttelse av eldre kvinners sårbarhet når det kommer til digitale ferdigheter. Over 80 fornærmede er svindlet for til sammen 18 millioner kroner.

Svindlet på nettet: – Han sa han var glad i meg – VG

2. apr. 2016 — Et halvt år etter at kvinnen i 40-årene hadde møtt det hun trodde var sin nye kjæreste, satt hun med tom bankkonto og forbruksgjeld.

Et halvt år etter at kvinnen i 40-årene hadde møtt det hun trodde var sin nye kjæreste, satt hun med tom bankkonto og forbruksgjeld.

David Mokel gikk ut mot Ballinciaga i stunt – VG

6. apr. 2022 — Påstod at han ble svindlet … Shawty er alene hjemme, så jeg får meg en deltids jobb på Foodora og puller opp på døra .

De har laget låten som for tiden topper norske lister, men en viral TikTok-video tydet på dårlig stemning. Nå sier artistene at det hele var et stunt.

Bedrageri – VG

Norske menn om nattklubb-svindel: − Hun ber meg taste inn koden. VG+ 9. januar 7 min lesetid. Beklager, en feil oppstod. Prøv å spill av videoen senere.

Les nyheter, artikler og se videoer om Bedrageri på VG

Tre kvinner om seriesvindleren: Slik ødela han livene våre – VG

10. jan. 2021 — Han utsatte meg for psykisk terror to år i strekk. … slet psykisk fra før, noe hun mener han skal ha utnyttet bevisst for å svindle henne.

En kvinne sier at hun har blitt innlagt på rusklinikk, en annen hevder hun måtte tvangsselge huset. Slik opplevde de seriesvindler-marerittet.

Keywords: vg svindlet meg