Utleie av containere – et smart alternativ til flyttemannen

Mange internettbedrifter tilbyr for tiden mange forskjellige leveringsmåter. Et treff er for øyeblikket å sende til en pakkebutikk, og så henter du bare pakken på et tidspunkt du velger. Alternativet er ultrasmart, og også den rimeligste formen for frakt.

Du kan like godt planlegge å få varene levert dit du bor eller til jobben din. Fraktalternativet viser seg jevnlig å være noe dyrere, men også usedvanlig praktisk. Den rimeligste fraktmetoden er utvilsomt å hente varene selv, noe som imidlertid krever at du er i nærheten av internettselskapets bosted.

Forsendelsestiden er selvsagt spesielt avgjørende når du skal bruke bestillingen din nå og da, og derfor er det ganske essensielt at du studerer estimert leveringstid for den respektive varen.

Flere nettbutikker gir levering etter en enkelt virkedag på flere varer, men som imidlertid er beregnet ut fra at bestillingen sendes inn før nøyaktig tid, slik at de garantert kan få bestillingen sendt før lageransatte har fri .

Ultra enkelt for forbrukere å søke etter priser

I dag er det stort sett uproblematisk for alle å finne informasjon om priser hos ulike nettselskaper og på grunn av dette har utallige nettselskaper sett seg nødt til å redusere prisene på varene deres – for barn, så vel som for kvinner og menn – til bunnen, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

På den annen side kan det likevel være verdt tiden å se nærmere på enkelte nettbutikker for tilbud før du handler, slik at du er sikker på å få den beste prisen.

Generelt anbefaler vi å bestille med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du benytte et tilbud som ViaBill, dersom du ønsker å dekke pengene over en lengre periode.

Sjekk om e-butikken er medlem av e-merket

Før noen handler i en e-forhandler, bør de, for å være på den sikre siden, lese selskapets vilkår og betingelser, men det er ofte ikke lenger interessant.

Et alternativt forslag kan være å se om e-handelen er godkjent av e-merket, fordi det lenge har vært et signal om at nettselskapet legger til de offisielle reglene, og at internettselskapet er jevnlig kontrolleres av eksperter som har nødvendig kunnskap om gjeldende regelverk. Dette gir deg muligheten til hjelpsom service, i den grad du skaper problemer som følge av handelen din.

I tillegg anbefaler vi at du er klar over det mest aktuelle regelverket som har innvirkning på transaksjonen, som for eksempel returretten lovet av internettselskapet. Derfor er det også avgjørende at du fortsatt oppbevarer ordrekvitteringen, slik at du alltid kan være vitne til transaksjonen, uansett om du handler etter en dame eller en herre.

Levering til ditt hjem eller til ditt arbeid

Trustpilot gir ganske tilstrekkelige sjanser til å se nærmere på et lengre utvalg av nåværende kunders observasjoner, og av den grunn støtter vi at du ser nettbutikkens anmeldelser før du bestiller.

Facebook tilbyr også en rekke pålitelige metoder for å få et inntrykk av nettbutikkens kundetilfredshet. I tillegg møter vi mange nettbutikker som gir kundene mulighet til å produsere en kritikk av kjøpsopplevelsen, som også kan brukes til å få et innblikk i tidligere kunders opplevelser.

Data vedrørende varer og nettbutikker oppdateres hyppig, men det tas forbehold om justeringer som kan ha blitt gjort siden sist vi oppdaterte informasjonen vår.